Informace o činnosti ANA - DŮLEŽITÉ

08.06.2020 00:00

Rádi bychom vás seznámili s činností ANA pro následující období:

  • Provoz v květnu a červnu

První zpráva není úplně pozitivní. Přes veškerou snahu, bohužel, nejsme v prostorách ANA schopni zajistit dodržení provozních podmínek stanovených ministerstvem školství v souvislosti s epidemií. Zároveň se potýkáme i s nedostatkem lektorů, kteří se z osobních důvodů nemohou v aktuální situaci věnovat činnosti v ANA.

Do konce školního roku 2019/2020 tak už nebudeme otevírat žádné skupinové aktivity (kroužky, kluby, nácviky ani skupiny) s výjimkou sobotního Dračího doupěte. Bát se naopak nemusíte o individuální doučování, terapie a konzultace – ty budou probíhat, byť v omezeném rozsahu.

Děkujeme za pochopení.

Další zprávy jsou snad příjemnější - na léto jsme totiž některé aktivity rozšířili:

  • Doučování v průběhu července a srpna

Ohledně domluvy konkrétních termínů a předmětů pro doučování se obracejte na e-mail info(a)akademie-nadani.cz nebo telefon 604 612 205.

  • Letní příměstské tábory na červenec i celý srpen

Na letní prázdniny jsme pro období od středy 1.7. do pátku 28.8. připravili celkem 9 týdnů/běhů příměstských táborů s pestrým programem včetně výletů a pobytu. Výlety jsou určeny nejen pro účastníky tábora, ale i celé rodiny a širokou veřejnost. Obzvlášť se těšíme na pobyt „Putování po Čechách" v délce 4 dnů s bohatými zážitky (úterý 14.7. až pátek 17.7. v rámci III. běhu).

Přihlašujte se nejpozději do pondělí 22.6., do tohoto termínu je nutné zaslat i příslušnou platbu. Na nejrychlejší, kteří přihlášku podají a celý tábor zaplatí do pátku 12.6., čeká cenové zvýhodnění. Další "slevu" můžete získat díky zdravotní pojišťovně – některé (např. ČPZP - 205, OZP – 207 nebo VOZP - 201) totiž na tábory účastníkům přispívají. Doporučujeme se tedy na vaši pojišťovnu obrátit a zeptat se na klientské bonusy.

Případné dotazy vám rádi zodpovíme osobně v ANA nebo na výše uvedených kontaktech.

Zpět