Vyjádření ANA a prosba o pomoc - DŮLEŽITÉ

20.04.2020 00:00

Vážení klienti, přátelé a kamarádi,

chceme poděkovat všem, kteří využívají naše služby, za pochopení a trpělivost v tomto složitém období. Stejně jako mnoho dalších subjektů musíme i my dodržovat nařízená opatření. Pro ANA to bohužel znamená dočasné pozastavení veškeré činnosti spojené s osobním setkáváním.

Zatímco naše příjmy se téměř zastavily, výdaje spojené zejména s nájmem prostor, zálohami na energie apod. trvají. ANA se tak dostává do existenčního ohrožení a obáváme se o její další osud. Po celou dobu se vám všemožně snažíme pomáhat a teď bychom chtěli požádat o pomoc my vás. Pokud už máte zaplacené různé aktivity a můžete tyto peníze nebo jejich část nyní postrádat, prosíme o jejich zanechání na účtu ANA na úhradu nezbytných provozních nákladů. Může jít o:

  1. dočasnou výpomoc – „přednabitý kredit“ na služby ANA v následujícím pololetí
  2. trvalou výpomoc – váš finanční dar ANA

Pokud o takovou pomoc nemáte zájem nebo si ji nemůžete dovolit, samozřejmě se přihlaste na recepci s žádostí o vrácení příslušného obnosu (kontakty zde).

Velmi oceníme váš vstřícný přístup. Každý příspěvek může rozhodnout, zda tu pro vás ANA zůstane i do budoucna. Kdo by chtěl ANA navíc cíleně podpořit, může zaslat finanční dar na účet č. 2501423967/2010.

V současnosti pro vás chystáme rozšíření vybraných aktivit na léto:

  • doučování v průběhu července a srpna
  • letní příměstský tábor na červenec i celý srpen

Pravidelná činnost ANA se bude postupně rozbíhat v závislosti na okolnostech – budeme vás průběžně informovat e-mailem a na Facebooku.

Těšíme se na shledání.

Zpět